05-pRoDuK tErBaRu

Produk – 23 Januari 2010
Platinium LH Tomman
PELOPOR alatan memancing buatan tempatan TCE Tackles memperkenalkan produk terbaru edarannya, kekili mendatar Platinium LH Tomman pemancing yang menggemari pancingan laut dalam. Direka dengan bahan yang kukuh dan diperlengkapkan dengan tiga alas bebola bakal memudahkan pemancing membuat balingan serta karauan tanpa sebarang masalah apabila memperoleh sasaran.

Produk – 16 Januari 2010
Raja Udang Tomman
TCE Takles menampilkan kekili menegak Raja Udang Tomman yang terbaru kepada pemancing yang gemarkan aktiviti memancing laut dan air tawar. Dilengkapi gegelung aluminium yang diperkuatkan dengan satu alas bebola bakal memberikan keselesaan kepada pemancing untuk menaikkan ikan skala sederhana dan besar.


Produk – 9 Januari 2010
Futura Vario 40+10 Deuter
UNIVERSAL Fitness & Leisure Sdn Bhd, menampilkan edisi terbaru beg galas edisi Futura Vario kepada individu yang gemar melakukan aktiviti perkhemahan, memburu dan mendaki gunung.


Produk – 2 Januari 2010
Kekili Ajiking Wahoo
TCE Tackles, memperkenalkan produk terbaru kekili Ajiking Wahoo dengan rekaan menarik yang diperkuatkan dengan lapan alas bebola. Bahan binaan daripada aluminium dilengkapi sistem regangan kalis air yang berkekuatan tinggi. Ciri-cirinya iaitu kedudukan drag di belakang membolehkan keupayaan sistem drag T300 karbon menjadi kuat dan lancar.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: